Nieuwbouw

Na het uitbrengen van de offerte krijgt u uitgebreid de mogelijkheid om uw wensen voor uw nieuwe woning met ons te bespreken. Wanneer wij akkoord krijgen voor de opdracht, maken we een strakke planning. Dat is meteen een zeer gewaardeerd onderdeel van het bouwproces waar klanten met grote tevredenheid op terug kijken.

Door het werken met veelal vaste onderaannemers die gewend zijn met het werken van een correcte planning, maken wij het voor u mogelijk om nauwkeurig aan te geven wanneer u uw nieuwe woning kunt betrekken. Wij streven er naar om partijen na elkaar op een bouw aanwezig te laten zijn, zodat men elkaar niet voor de voeten hoeft te lopen. Dat werkt een stuk prettiger maar vooral sneller!

U mag verwachten dat wanneer u ’s avonds op uw bouw komt, u een geordende werkplek aantreft. ‘Opgeruimd staat netjes’ is een veel gehoorde kreet bij ons. Onze mensen zijn gedreven en stellen de wensen van de klant voorop. Door daarbij kwalitatief het beste werk te leveren zijn wij in staat gebleken om vaak vervolgopdrachten toegewezen te krijgen. Dat is een zeer dankbaar gebaar van klanten waar we natuurlijk best trots op zijn!Jan van Enschot: 06-53759055
Jan van der Kaa: 06-53785791

Kantoor:
Lange Wagenstraat 63a
5126 BB Gilze

T 0161-453957
E info@bouwbedrijfkaavanenschot.nl